Over ons

Home

Over ons

Over ons

Van den Beemt Assurantiën heeft een lange geschiedenis in financiële dienstverlening. Het begon allemaal in 1998, waar Pepijn van den Beemt zijn werk begon als financieel tussenpersoon. In 2005 is Van den Beemt Assurantiën ontstaan, dat zich richt op hypotheken, verzekeringen, pensioenen en kredieten. Hypotheekadviseur Breda is onderdeel van Van den Beemt Assurantiën en houdt zich voornamelijk bezig met advies in hypotheken.

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Bij Hypotheekadviseur Breda vinden we het belangrijk dat onze klanten weten welke opties er zijn, zodat ze uiteindelijk de meest geschikte en goedkoopste hypotheekrente vinden. Onze passie is dan ook niet voor niets het begeleiden van klanten van a tot z. U bent bij ons verzekerd van een persoonlijke service. Zo komen we bij u thuis om allerlei zaken omtrent hypotheken door te spreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment aan banken en verzekeraars zijn we in staat u van het beste advies te voorzien.

Kennismakingsgesprek

Wilt u meer weten over onze werkwijze en direct contact opnemen? Bel dan 076 532 2233 of 06 17840365, of stuur een e-mail naar info@vandenbeemtassurantien.nl.